Trampolinepark

  • Trampolineparken van de eerste Europese fabrikant.
  • Attractie voor jong & oud.
  • Gegarandeerd plezier!

Het succes van de trampolineparken zijn ongekend. Dit uitdagende concept overgewaaid uit Amerika is ongekend succesvol en zet sinds begin dit jaar ook in Nederland voet aan de grond. Springen, backflips, sideslips, stuiteren en veel plezier beleven zijn kernwaarden die deze nieuwe attractie, de Jump Arena, van ELI Play omschrijven. De JumpArena is een van de jongste innovaties van ELI Play, de enige Europese fabrikant in trampolineparken, die alles zelf produceert.

De JumpArena kan geplaatst worden als standalone attractie naast uw indoor speelstructuur maar u kunt er ook voor kiezen een trampolinepark te openen. De Jump Arena bestaat uit een aaneenschakeling van trampolines die minimaal een ruimte van 400 m2 beslaan. De JumpArena of uw trampolinepark wordt geleverd met als leidraad de Amerikaanse ASTM Norm F2970 − 15. Ook ontvangt u een bord met huisregels en kunt u gebruik maken van onze onderhoudsservice en losse reserve-onderdelen.

ELI Play is een ervaren speler op de markt van trampolineparken. De afgelopende maanden realiseerden wij trampolineparken in Amersfoort, Helvoirt, Caen (FR), Utrecht, Dortmund (DE), Lille (FR), Lyon (FR) en Eindhoven! Bent u benieuwd naar onze installaties? Bekijk dan ons portfolio!

 

Meer informatie:

Uitdagend, verfrissend en nieuw! De trampolineparken van ELI Play mogen niet gemist worden, Op zoek naar een trampolinepark als stand alone of bij uw speeltuin in het pand? Alles is mogelijk!

Neem vrijblijvend contact op

Stuur mij een brochure

 

 

Deel dit product:

FaceBook Twitter LinkedIn Google Plus E-mail

Dit product is gebruikt in de projecten:

Duinoord

Maak nu kennis met Duinoord in Helvoirt! Duinoord hanteert een all-in concept. De hele dag kan er onbeperkt genoten worden van eten, drinken en spelen! Een heerlijke plek waar ouders samen met de kinderen kunnen genieten van een dagje uit. En wat is er nu leuker dan een trampolinekooi! Duinoord heeft een VCS trampolinekooi buiten geplaatst waar kinderen vrij kunnen springen.

Ook aan de regenachtige dagen heeft VCS meegedacht. Kinderen kunnen zich tijdens deze dagen vermaken in de speelkooi van VCS. De speelkooi is inclusief een rodelbaan, trampoline, spiral glijbaan, klimtoren, bouwblokken en klimmogelijkheden. 

L’ilot Z’enfants Caen

Ontdek de indoor speeltuin en trampolinepark, L’îlot Z’enfants van onze partner in Frankrijk! Een uitdagende speeltuin met een mooie theming die veel kinderen zal aanspreken. Kinderen kunnen zich vermaken in de vele attracties die de speeltuin te bieden heeft: blokkenhoek, ballenbadbad, power tower, klimvulkaan. Alle ‘klassieke’ attracties worden terug gevonden in deze speeltuin.

Ook het nieuwste product, de JumpArena, is toegevoegd aan het speelparadijs van L’îlot Z’enfants. Kinderen kunnen al hun energie kwijt op de JumpArena! De trampoline met diagonale springvlakken zullen kinderen op verschillende manier uitdagen hun kunsten te tonen.

Skyzone Doetinchem

Rozengaarde Doetinchem maakt een nieuwe stap, waar mensen voorheen konden genieten in het zwembad is de uitdaging aan activiteiten verder uitgebreid! Vanaf 20 december is het zover en opent Rozengaarde onder de naam ‘Skyzone Doetinchem’ de deuren van haar nieuwe Family Entertainment Centrum!

We zien ze steeds vaker verschijnen, Family Entertainment Centra waar jong en oud tegelijk plezier kunnen beleven: een echt uitje voor de hele familie en ook Skyzone gaat deze uitdaging aan, een ongekende combinatie van een zwembad en indoor Family Entertainment Centrum!

VCS is de juiste partner voor Family Entertainments Centra, ook voor Skyzone zijn wij aan de slag gegaan met een ontwerp voor een speelstructuur, trampolinekooi, peuterruimte en een voetbalkooi. Houd onze website goed in de gaten voor de nieuwe foto’s! 

Le Parc du Petit Prince

In het Franse Ungersheim heeft ELI Play France bij pretpark ‘Petit Prince’ een nieuw trampolinepark gerealiseerd. Dit middelgrote trampolinepark is voorzien van een Dodgeball court en stunt area met PillowPit en een Jump Tower. De klant heeft met enorme projectieschermen het trampolinepark gethematiseerd en omgetoverd tot ruimte-avontuur. 

Jump XL

Onze partner JumpXL heeft de deuren van JumpXL in Geleen! De JumpXL bestaat uit aaneengeschakelde trampolines met een oppervlakte van 500 m2. De 32 trampolines worden gescheiden door een lange aaneengesloten trampoline van bijna 20 meter lang. 

Kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven op de nieuwe trampoline. Kinderen en volwassenen kunnen salto’s maken, tricks uitoefenen en ervaren springers worden. Ook voor ‘freerunners’ zijn onze trampolineparken een uitkomst om te oefenen in een veilige omgeving.

JumpXL is een Nederlandse, centraal gemanagede formule, waarbij de exploitatie van de JumpXL-JumpArena’s in handen is van JumpXL-partners. De centrale organisatie zorgt voor de technische doorontwikkeling, het werven van internationale partners, draagt zorg voor een succesvolle branding van het merk en biedt marketingondersteuning voor de partners. JumpXL waarborgt de continuïteit van de formule. Interesse om een partner van JumpXL te worden? Bezoek dan: www.jump-xl.com

Heeft u al een bezoek gebracht aan onze nieuwe ELI Jump Arena bij Sportpark Schalker in Gelsenkirchen? Dit trampoline park brengt vreugde en plezier bij hun bezoekers en bestaat uit 30 trampoline velden en een tumbling lane. Kom je snel kijken?

 

 

Kom kijken bij het grootste Trampolinepark van Europa: Superfly Ruhr! Dit trampolinepark van 3000 m2 is voorzien van een grote jump area, tumbling lane, dunk area, dodgeball area, stunt area met slackline, ladder challenge, foam pits en een heleboel andere uitdagende activiteiten! We zijn erg trots om de leverancier van dit grote trampolinepark te zijn. Superfly Ruhr is het eerste trampolinepark dat dit jaar wordt geopend in Duitsland.
Airbound Dundalk

Airbound in Ierland is een familie-entertainment park dat alles te bieden heeft. Van sport faciliteiten tot grote speelplekken en trampolines! Hier kun je zoal genieten van een main area, dunk area, dodgeball area en een jumptower! Genoeg te beleven bij Airbound voor jong en oud! 

 

 

 

Turbo Adventure Uppsala

Ontdek de indoor speeltuin en trampolinepark, Turbo Adventure in Uppsala! Een uitdagende speeltuin die veel kinderen zal aanspreken. Kinderen kunnen zich vermaken in de vele attracties die de speeltuin te bieden heeft. Mix beweging met plezier op zo'n 1700 m2 aan trampolines! Op de speelstructuur met tijdklok kun je met elkaar strijden en de uitdaging aan gaan. Wie is er het snelst? Kom het uitproberen bij Turbo Adventure in Uppsala! 

 

Gladiabal Gravity

Een sportlocatie waarbij zowel trampolinespringen als Freerunning bij elkaar komen. Een perfecte match. Waar de trampolines een extra dimensie toevoegen voor de ervaren Freerunner biedt het voor de beginner een veilige omgeving om te oefenen. De freerunners kunnen hun trucs oefenen op een jumpblock. 

Verantwoord springen en sporten staat bij Gladiaball in Frankrijk centraal. Het is een veilige en leuke omgeving voor de jeugd om bekend te raken met nieuwe manieren van beweging. Bij Gladiaball kun je genieten van een trampoline installatie van 200m2! 

Kids House

Weer een nieuwe speeltuin in Bratislava. Vanaf nu zal er ook een trampoline park zijn! Bij KidsHouse kunnen uw kinderen zich uren vermaken met een grote glimlach op hun gezicht. Een bezoek aan Kidshouse is leuk voor het hele gezin! De kinderen kunnen hun trucs oefenen in een veilige omgeving en op de diagonale trampolines. Iedereen kan genieten bij KidsHouse in Bratislava.

Jump XL

JumpXL breidt verder uit in Frankrijk en begin 2016 opent JumpXL een nieuwe locatie in Lille! Het trampoline park in Lille is een uitdagende plek voor jong en oud. Het park biedt alle attracties die nodig is om een succesvol trampoline park te openen waaronder een jumptower, een ballpit, slackline, jumpsheets en meer! 

Ook voor freerunners biedt het park genoeg uitdaging en is zeker een bezoekje waard! JumpXL is een goede partner als u opzoekt bent naar een partnership op het gebied van trampolineparken! U kunt onderdeel uit maken van een grote familie, die samen werken aan de sterke positie van trampolineparken in Europa en ver daarbuiten. 

Camping Rakelbos

Trampoline Parken zijn hot en ook voor buiten is ELI Play de leverancier! Bij Rakelbos bewijzen wij opnieuw dat we instaat zijn ons product voor binnen om kunnen toveren tot een outdoor project. Op dit buitenproject kunnen 8 kinderen gelijktijdig springen! Bent u benieuwd? Boek dan een nachtje weg bij Rakelbos! 

Family Fun Bowling

Family Fun Bowling is een sfeervol bowlingcentrum met een biljartzaal, bioscoop, speeltructuren en trampolines. Family Fun Bowling is gevestigd in Meschers-sur-Gironde in Frankrijk en is een gezellige locatie voor een avondje uit met vrienden of een gezellig bedrijfsfeest.

Doordat er zoveel is te doen bij Family Fun Bowling is dit het perfecte uitje voor de hele familie, jong en oud. Dit maakt de locatie nog aantrekkelijker voor de bezoekers. De volwassenen kunnen nog nagenieten van een rustige borrel terwijl de kinderen zich nog heerlijk kunnen vermaken. Daarnaast is de speelstructuur ook voor kinderfeestjes een mooie toevoeging.

Toboga Playground

Ontdek de indoor speeltuin en trampolinepark, Toboga Playground in Praag! Een uitdagende speeltuin met een mooie theming die veel kinderen zal aanspreken. Kinderen kunnen zich vermaken in de vele attracties die de speeltuin te bieden heeft: blokkenhoek, ballenbadbad, power tower, klimvulkaan en multi sport. Alle ‘klassieke’ attracties worden terug gevonden in deze speeltuin.

Ook het nieuwste product, de JumpArena, is toegevoegd aan het speelparadijs van Toboga Playground. Kinderen kunnen al hun energie kwijt op de JumpArena! De trampoline met diagonale springvlakken zullen kinderen op verschillende manier uitdagen hun kunsten te tonen.

JumpXL Waalwijk

JumpXL Waalwijk is alweer de volgende in de lijst van trampoline parken maar deze is net iets specialer, alle nieuwste innovaties kunnen teruggevonden in deze structuur: balance beams, ninja course, jump walls, trampoline area, jumptower en er staat nog meer te wachten om extra geïnstalleerd te worden. Wilt u weten wat ELI allemaal te bieden heeft, dan is een bezoek aan JumpXL Waalwijk zeker de moeite waard. 

Ook is JumpXL Waalwijk uitgerust met een ‘fun’ ninja course waar iedereen zichzelf kan uitdagen om zijn sterktes te testen. Deze nieuwste innovatie is een toevoeging aan het huidige productassortiment dat ELI te bieden heeft.